Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kukkauutteet Tähtieliksiirit
Kukkauutteet

Tilattavat kukkauutteet ja uuteyhdistelmät löydät verkkokaupastamme

Modernin kukkaterapian isä on englantilainen lääkäri, bakteriologi ja homeopaatti Edward Bach (1886-1936). Hän käytti 20 vuotta elämästään kroonisten sairauksien syyn ja hoidon tutkimiseen ja kehitti lopulta kukkaterapian - kuinka luonnonkukista voidaan auringonvalon avulla siirtää tervehdyttävä informaatio veden muistiin.

Bachin "klassiset" kukkauutteet kattavat 38 luonnonkasvista tehdyt tipat, jotka muodostavat edelleen kukkaterapian vankan perustan. Kuitenkin viime vuosikymmeninä kukkaterapia on kasvanut valtavasti, ja nykyään kukkauutteita valmistetaan kymmenissä maissa ympäri maailmaa

Ensimmäinen suomalaisista luonnonkasveista tehty 24 uutteen sarjan julkaistiin muutama vuosi sitten. Takana oli pitkä tutkimus, johon osallistuivat useat Bachin kukkaterapiaa antavat hoitajat, kukkaterapiatutkimusryhmä ja Frantsilan Yrttitilan tuotekehittelijät. Yhteistyön tuloksena valittiin suomalaiseen perusluonteeseen ja ongelmiin tyypillisesti sopivia kasveja.

Erkki on ollut mukana kukkaterapiatutkimusryhmässä ja tuonut siihen oman astrologisen tietämyksensä. Hän on nimenomaan testannut niin suomalaisia kuin muuallakin valmistettuja uutteita erilaisten astrologiselta kartalta löytyvien ongelmien kanssa. Tästä tutkimuksesta on syntynyt mm. laaja kirjoitus "Astrologia, herbalismi ja kukkaterapia", joka löytyy Suomen Astrologisen Seuran julkaisemasta Astro Logos -lehdestä nro 38 (maaliskuu 2001).

Voit tilata Erkiltä uutekombinaation oman astrologisen karttasi pohjalta, tilaukset verkkokaupastamme.

Ohje: Näin teet kätevästi kukkauutteita