Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kukkauutteet Tähtieliksiirit
Tähtieliksiirit

- avaimia kosmiseen kirjastoon

Tähtieliksiirien idea annettiin ensimmäisen kerran ihmiskunnalle Michael Smulkisin ja Fred Rubenfeldin kirjassa "Starlight Elixirs & Cosmic Vibrational Healing" (The C.W.Daniel Company Ltd). Materiaali perustuu Mestari Hilarionilta kanavoituun tietoon.

Maailmankaikkeus puhuu meille jatkuvasti, meihin kohdistuu joka hetki kosminen valo-, hiukkas- ja energiavuo, joka sisältää runsaasti informaatiota kaukaisista maailmoista. Amerikkalaisen värähtelyuutteisiin erikoistuneen Pegasus-yhtiön Fred Rubenfeld ja Michael Smulkis lähtivät 80-luvun lopulla toteuttamaan tähtieliksiirihanketta käyttämällä erikoisvalmisteista kaukoputkea.

Tähtien informaation tallennuksessa on käytetty Schmidt-Cassegrainin hopeapäällysteisillä linsseillä varustettua tähtikaukoputkea. Tähden valo on suunnattu suoraan okulaarin edessä olevaan, erittäin puhdasta lähdevettä sisältävään kvartsipulloon. Tietokoneohjattu teleskooppi on lukittu tähteen kahdeksi tunniksi, minkä jälkeen on tehty "emouute" samalla tavoin kuin kukkauutteita valmistettaessa. Eli alkuperäiseen tähtiveteen on lisätty säilytysaineeksi alkoholia. Tärkeänä ero verrattuna kukkauutteisiin on se, että tähtieliksiirit täytyy laittaa valotiiviisiin pulloihin, koska informaatio muuten palaa takaisin kosmoksen helmaan. Tähtitipat myydään varastouutteina.

Tähtieliksiirejä on valtavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erkin kirjoitus "Tähtieliksiirit ja ihmiskunnan avartuva tietoisuus" (Minä Olen 2/2001, s. 28-30) antaa monia vinkkejä niiden käytöstä. Esimerkiksi Siriuksen energioista tehty uute on erinomainen parantamiseen ja sopeutumiseen niihin värähtelytason muutoksiin, joita planeettamme ja sen asukit käyvät parhaillaan lävitse. El Nath auttaa ymmärtämään kosmisia periaatteita ja ideoita, Vega antaa musiikillista inspiraatiota ja kehittää vuorovaikutustaitoja, Saturnus-uute auttaa ymmärtämään entistä paremmin elämän tarkoitusta jne.

Smiling Starsilla on pieni varasto tähtieliksiirejä ja tuomme niitä maahan myös tilauksesta. Ota yhteyttä info@smilingstars.fi tai 0400-761 939. Lisätietoja eliksiireistä saat myös Pegasuksen kotisivuilta www.pegasusproducts.com.

Erkki tulee pitämään luentoja ja kursseja erilaisten värähtelyuutteiden (kukkauutteet, jalokivieliksiirit, jalokaasu-uutteet, tähtieliksiirit jne.) tekemisestä ja yhdistämisestä.

Katso artikkeli "Tähtieliksiirit ja ihmiskunnan avartuva tietoisuus"