Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Linkkejä

www.minaolen.com

Oivallinen lehti henkisille etsijöille, monipuolinen ja aikaansa seuraava, usein myös aikaansa edellä. Erkin palsta Sisäavaruus soi on lehden vakiomateriaalia.

www.via.fi

Näiltä sivuilta löytyvät mm. Kirjeopisto Vian opettaman raja-joogan, Via-Akatemian ja Uusi Safiiri -lehden esittelyt. Voit linkin kautta tilata mm. aiempia Uusi Safiirin numeroita - ennen kuin ne loppuvat! Via-Akatemia on Kerimäellä sijaitseva henkisen maailmankatsomuksen ja eettisen elämäntaidon koulutuskeskus.

Erkki on opiskellut Kirjeopisto Vian opettamaa raja-joogaa 1970-luvun lopulta saakka ja tekee edelleen päivittäin henkisiä joogaharjoituksia. Hänelle Kirjeopisto Vian opettama raja-jooga on "yhtä tärkeää kuin ilma jota hengitän"

US

www.hilarion.com

Kalifornialaisen keksijän ja insinöörin Jon C. Foxin kotisivut, joilta löytyy valtavasti mielenkiintoista materiaalia nimenomaan Mestari Hilarionista, jota Jon on kanavoinut lähes 20 vuotta. Kyseessä on verraton uuden ajan tietolähde, jonka kautta ovat tulleet mm. jalokaasuihin liittyvä teknologia ja tähtieliksiirit.


www.iasos.com

Nämä on kalifornialaisen muusikon ja visionäärin Iasoksen kotisivut täynnä visuaalista loistoa ja mielenkiintoisia artikkeleita musiikin vaikutuksista. Iasos lukeutuu ystävänsä Steven Halpernin ohella ns. New Age -musiikin pioneereihin. Iasoksen tuotantoon kuuluvat mm. klassikko "Angelic Music" ja upea äänityökalujen setti "Sacred Sonic Tools".


http://www.ammattiastrologit.net/

Suomen ammattiastrologit ry. on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys. Sen tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen.

Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä jatkuvan yhteydenpidon kautta. Suomen ammattiastrologit ry. on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa.