Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kurssimatkat
Tiedot päivitetty 21.02.2018

Kurssimatkat ja henkiset kulttuurimatkat samanhenkisten ihmisten seurassa kuuluvat myös Smiling Starsin toimenkuvaan. Kouluttajina ja matkanvetäjinä ovat Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän lisäksi vuosien varrella olleet mm. Kylli Kukk, Thor-Fredric Karlsson, David Ward, Kalevi Lehtonen ja Meri Lehtinen.

Matkamme ovat suuntautuneet mm. Kreetalle, Bhutaniin, Tiibetiin, Nepaliin, Intiaan, Ranskaan, Brasiliaan, Teneriffalle ja Lappiin. Hienointa niillä on ollut yhdessä kokemisen ja oppimisen tunne. Ensimmäiset matkat järjestimme jo 1990-luvun lopulla, ja näiltä matkoilta on peräisin se ammattitaito ja ne niksit, jotka tekevät matkoista onnistuneita, jopa ikimuistettavia.


Tulevia matkoja:

 

Astro&Tarot -viikko myyttien Kreetalla

10.-17.5.2018


Astrologia ja tarot muodostavat erinomaisen parivaljakon matkallamme syvään itsetuntemukseen. Tule mukaan Kreetalle kahden asiantuntijan seurassa löytämään uusia puolia itsestäsi. Mukana on läpivalaisu sekä astrologian että tarotin symbolisiin ja arkkityyppisiin ulottuvuuksiin ja valtaviin henkisiin rikkauksiin. Kullekin kurssilaiselle avataan oman astrokartan keskeinen itsetuntemusläksy ja menestymisen avaimet. Saat syvän ymmärryksen astrokarttasi karmallisesta vektorista.esite

Tarot-kurssilla opit korttien ja symbolien keskeiset merkitykset ja tulkinnat. Tavoitteena on kehittää itsetuntemusta, intuitiota ja edistää sisäistä eheytymistä jungilaisia arkkityyppejä ja varjotyöskentelyä hyödyntäen. Oppimateriaalina käytetään Aleister Crowleyn Thoth-pakkaa. Tule löytämään uudenlaisia henkisiä ulottuvuuksia itsestäsi samanhenkisessä seurassa. Koe samalla Kreetan lämpö ja valo ja Välimeren hellä kosketus.

Erkki Lehtiranta on tunnettu ja arvostettu ammattiastrologi, kirjailija ja kouluttaja, joka opettaa kirjoissaan ja kursseillaan astrologian ohella elämän henkisiä syklejä ja lainalaisuuksia. Kitti Saalonen on tulkinnut ja opiskellut tarotkortteja 30 vuoden ajan erityisesti arkkityyppien, symbolien, myyttien ja astrologian kautta. Lisäksi hän tutkii tarokkia eräänä jungilaisen varjotyöskentelyn välineenä. Viikkoa ohjaamassa myös Leena Niemelä. Kurssiviikkoon kuuluu 25-30 oppituntia Välimeren rantamaisemassa, retkipäivä Kreetan vuoristomaisemissa ja vähemmän tallatuilla turistireiteillä sekä bonuksena valoa, aurinkoa ja Välimeren lempeitä aaltoja.

Hotellimme, ihastuttava Sunprime Platanias Beach****, sijaitsee rauhallisella paikalla Plataniaksen laidalla meren
äärellä. Hotellilla mahdollisuus nauttia myös liikunnasta ja spa-hoidoista. (http://www.tjareborg.fi/kreikka/platanias/sunprime-platanias-beach)
Matkan hinta 2 hh alk. 1197€ per 31.1.2018, sen jälkeen 1257€. Hinta sisältää viikon runsaan kurssiohjelman, lennot
ja lentoateriat, kenttäkuljetukset sekä majoituksen aamiaisineen. 1 hh lisämaksusta alk. 240€. Mahdollisuus myös kahdelle kurssiviikolle 10.-24.5. Lisätiedot kursseista: info@smilingstars.fi
Ilmoittautumiset: (ryhmä 10.5.) ryhmat@tjareborg.fi tai p. 09 123 7681 ma-pe 9-17. Varausmaksu ilmoittautuessa 200€ sis. Tjäreborgin hintaan.
Lentoaikataulut – Thomas Cook Airlines (sitoumuksetta): Lähtö to 10.5.2018 Helsinki klo 7:45, Haniassa klo 11:40. Paluu to 17.5.2018 Hania klo 12:55, Helsingissä klo 16:50.

erkkileenakitti

 


FlowHow - Löydä elämäsi menestyskoodit Kreetalla

17.-24.5.2018

Tee elämäsi FlowHow Kreetan auringon alla! Elämäsi menestyskoodit on tallennettu todellisuuden rytmisiin rakenteisiin, henkisiin lakeihin ja astrokarttasi isoihin huutomerkkeihin. Kun tunnet elämäsi ja ikäluokkasi keskeiset syklit, elämän henkiset lait sekä astrokarttasi keskeiset oppiläksyt, voit sovittaa askelmerkkisi viisaasti näiden virtausten mukaisesti. Et enää kärvistele etkä panikoi, vaan ohjaat kulkuasi tavalla, joka noudattaa universumin liikennesääntöjä.esite

Ammattiastrologi ja kokenut kouluttaja Erkki Lehtiranta on työskennellyt yli neljännesvuosisadan ajan tuhansien asiakkaiden ja kurssilaisten parissa, ja nyt voit hyötyä hänen laajasta kokemuksestaan tähtien viisauden ja planeettojen laulun parissa. Viikkoa ohjaamassa myös Leena Niemelä. Tule mukaan tälle elämykselliselle kurssiviikolle Kreetalla, joka johdattaa sinut omien menestyskoodiesi jalanjäljille. Teemme viikon aikana myös kurkistuksen henkiseen kirologiaan sekä kukka- ja värähtelyuutteiden maailmaan. Opit mm. soveltamaan värähtelyuutteita astrologisiin sykleihisi. Kurssiviikkoon kuuluu 25-30 oppituntia Välimeren rantamaisemassa, retkipäivä Kreetan vuoristomaisemissa ja vähemmän tallatuilla turistireiteillä sekä bonuksena valoa, aurinkoa ja Välimeren lempeitä aaltoja.

Hotellimme, ihastuttava Sunprime Platanias Beach****, sijaitsee rauhallisella paikalla Plataniaksen laidalla meren äärellä. Hotellilla mahdollisuus nauttia myös liikunnasta ja spa-hoidoista. (http://www.tjareborg.fi/kreikka/platanias/sunprime-platanias-beach)
Matkan hinta 2 hh alk. 1102€ per 31.1.2018, sen jälkeen 1152€. Hinta sisältää runsaan kurssiohjelman, lennot ja
lentoateriat, kenttäkuljetukset sekä majoituksen aamiaisineen. 1 hh lisämaksusta alk. 240€. Mahdollisuus myös kahdelle kurssiviikolle 10.-24.5. Lisätiedot kursseista: info@smilingstars.fi
Ilmoittautumiset: (ryhmä 17.5.) ryhmat@tjareborg.fi tai p. 09 123 7681 ma-pe 9-17. Varausmaksu ilmoittautuessa 200€ sis. Tjäreborgin hintaan.
Lentoaikataulut – Thomas Cook Airlines (sitoumuksetta): Lähtö to 17.5.2018 Helsinki klo 7:45, Haniassa klo 11:40. Paluu to 24.5.2018 Hania klo 12:55, Helsingissä klo 16:50.


 

 

 

 


 

Bhutan ja Himalajan korkea kutsu


Syksyn suuri seikkailu 15.-28.10.2015!

Bhutan on pieni Himalajan buddhalainen kuningaskunta, jonka luonto lumoaa ja uskonnollisuus tekee syvän vaikutuksen. Maassa hyvinvoinnin mittarina on bruttokansanonnellisuus. Unohtumattomia elämyksiä onkin luvassa niille, joita kiinnostavat vähemmän kuljetut reitit ja neitseelliset maisemat.
Syksyn 2015 matkamme toteutuu lokakuussa, jolloin Himalajan taivas on avoinna ja syksyn kauneus huipussaan. Lennämme Delhin kautta ja nousemme maanteitse Pohjois-Intiasta Bhutanin vuoristoisiin maisemiin. Kuljemme Bhutanissa pyhillä paikoilla, nousemme Tiikerinpesälle 3000 metrin korkeudessa ja tutustumme ihmisiin ja elämään tässä massaturismin välttäneessä maassa. Luvassa on ikimuistoinen matka rikkaaseen kulttuuriin, syvään perinteeseen ja luonnon monimuotoisuuteen.
Matkanjohtajina ovat moninkertaiset Himalajan-kävijät Erkki Lehtiranta ja
Leena Niemelä. Vastaava matkanjärjestäjä Mandala Travel.
ILM. info@smilingstars.fi; puh. 0400-761 939
LATAA MATKAN ESITE TÄSTÄ!

Lue täältä matkakertomuksemme marraskuulta 2010 ja 2011!

 


bhutan