Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kurssimatkat Tiedot päivitetty 26.09.2018
 

 

The Codes for SPIRITUAL SUCCESS
- Jivan Mukta & Erkki Lehtiranta

Crete, June 6-13, 2019

Lataa esite/Download brochure (pdf)

crete1

crete2


 

 


Once in a Lifetime
- VOIMAMATKA BHUTANIIN


Lokakuussa 2019

Bhutanissa luonto lumoaa, Himalaja salpaa hengen ja uskonnollisuus tekee syvän vaikutuksen. Maassa hyvinvoinnin mittarina on bruttokansanonnellisuus.

LÄHDE Ultran ja Smiling Starsin kanssa Voimamatkalle lokakuussa 2019. Saat unohtumattomia elämyksiä ja fantastisia matkatovereita – mukana Erkki Lehtiranta,
Leena Niemelä ja Kimmo Kuningas. Arvio 14 pv/n. 4000€. Lisätietoja tulevissa Ultra-lehdissä, näiltä sivuilta sekä osoitteesta info@smilingstars.fi

Yhteistyössä Ultra-lehti & Smiling Stars

bhutan

Lue täältä matkakertomuksemme marraskuulta 2010 ja 2011!

 


bhutan

 

  • Kurssimatkat ja henkiset kulttuurimatkat samanhenkisten ihmisten seurassa kuuluvat myös Smiling Starsin toimenkuvaan. Kouluttajina ja matkanvetäjinä ovat Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän lisäksi vuosien varrella olleet mm. Kylli Kukk, Thor-Fredric Karlsson, David Ward, Kalevi Lehtonen ja Meri Lehtinen.
  • Matkamme ovat suuntautuneet mm. Kreetalle, Bhutaniin, Tiibetiin, Nepaliin, Intiaan, Ranskaan, Brasiliaan, Teneriffalle ja Lappiin. Hienointa niillä on ollut yhdessä kokemisen ja oppimisen tunne. Ensimmäiset matkat järjestimme jo 1990-luvun lopulla, ja näiltä matkoilta on peräisin se ammattitaito ja ne niksit, jotka tekevät matkoista onnistuneita, jopa ikimuistettavia.
muuri

kuvia