Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kurssimatkat
Tiedot päivitetty 22.11.2016

Kurssimatkat ja henkiset kulttuurimatkat samanhenkisten ihmisten seurassa kuuluvat myös Smiling Starsin toimenkuvaan. Kouluttajina ja matkanvetäjinä ovat Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän lisäksi vuosien varrella olleet mm. Kylli Kukk, Thor-Fredric Karlsson, David Ward, Kalevi Lehtonen ja Meri Lehtinen.

Matkamme ovat suuntautuneet mm. Kreetalle, Bhutaniin, Tiibetiin, Nepaliin, Intiaan, Ranskaan, Brasiliaan, Teneriffalle ja Lappiin. Hienointa niillä on ollut yhdessä kokemisen ja oppimisen tunne. Ensimmäiset matkat järjestimme jo 1990-luvun lopulla, ja näiltä matkoilta on peräisin se ammattitaito ja ne niksit, jotka tekevät matkoista onnistuneita, jopa ikimuistettavia.


Tulevia matkoja:

 

VALON & VOIMAN VIIKKO
KREETALLA

18.-25.5.2017
~ Kehon huoltoa & Hengen nostatusta ~

Kreeta kutsuu kesän kynnyksellä riemukkaalle löytöretkelle parantavien energioiden, uuden henkisen tiedon ja suurten oivallusten pariin. Ihminen on energeettinen olento, joka kaipaa ajoittain huoltoa. Tule loppukevään hyvään huoltoon klassiselle Kreetan matkallemme, joka järjestetään nyt jo 17. kertaa!

Ohjelmassamme on mm. • kehon henkistä kielioppia • taojoogaa ja energioiden tasapainotusta • raw food -vinkkejä • ja värähtelylääkintää. Viikon aikana kokeilemme mm. • vitaalishiatsua ja • chi-itsehoitoa sekä meditoimme, patikoimme ja retkeilemme. Lähde hakemaan kanssamme Kreetalta valoa ja voimaa vehreissä energioissa – saat taatusti kesälle hyvän henkisen rusketuksen ja energisen startin!
Energiahuoltoa antavat kouluttaja Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä sekä taojooga-opettaja Jukka-Pekka Lilja.

Hotellimme, ihastuttava Sunprime Platanias Beach****, sijaitsee rauhallisella paikalla Plataniaksen laidalla meren äärellä.
Ks. hotelli-tiedot Tjäreborgin sivuilta (http://www.tjareborg.fi/kreikka/platanias/sunprime-platanias-beach)

Kurssihinta on 490€, kun ilmoittaudut 10.1.2017 mennessä + lento ja hotelli alk. 740€ (2 hh) riippuen huonetyypistä ja sisältäen buffet-aamiaisen, ateriat lennoilla, kenttäkuljetukset. Kurssihinta 11.1.2017 lähtien 540€.

Kurssi-ilmoittautumiset yhteystietoineen (os, puh, email): info@smilingstars.fi; p. 0400-761939.

Lento- ja hotellivaraus Tjäreborgilta ("ryhmä Smiling Stars"): ryhmat@tjareborg.fi; p. 0303 8181 (ma-pe 9:00 – 17:00). Varausmaksu ilmoittautuessa 200 euroa (sis. Tjäreborgin hintaan).

Lentoaikataulut – Thomas Cook Airlines (sitoumuksetta):
Lähtö to 18.5.2017 Helsinki klo 8:00, Haniassa klo 11:55.
Paluu to 25.5.2017 Hania klo 13:15, Helsingissä klo 17:10.

www.smilingstars.fi

 

erkkileenajp

 

esite

 

 

 

 


 

Bhutan ja Himalajan korkea kutsu


Syksyn suuri seikkailu 15.-28.10.2015!

Bhutan on pieni Himalajan buddhalainen kuningaskunta, jonka luonto lumoaa ja uskonnollisuus tekee syvän vaikutuksen. Maassa hyvinvoinnin mittarina on bruttokansanonnellisuus. Unohtumattomia elämyksiä onkin luvassa niille, joita kiinnostavat vähemmän kuljetut reitit ja neitseelliset maisemat.
Syksyn 2015 matkamme toteutuu lokakuussa, jolloin Himalajan taivas on avoinna ja syksyn kauneus huipussaan. Lennämme Delhin kautta ja nousemme maanteitse Pohjois-Intiasta Bhutanin vuoristoisiin maisemiin. Kuljemme Bhutanissa pyhillä paikoilla, nousemme Tiikerinpesälle 3000 metrin korkeudessa ja tutustumme ihmisiin ja elämään tässä massaturismin välttäneessä maassa. Luvassa on ikimuistoinen matka rikkaaseen kulttuuriin, syvään perinteeseen ja luonnon monimuotoisuuteen.
Matkanjohtajina ovat moninkertaiset Himalajan-kävijät Erkki Lehtiranta ja
Leena Niemelä. Vastaava matkanjärjestäjä Mandala Travel.
ILM. info@smilingstars.fi; puh. 0400-761 939
LATAA MATKAN ESITE TÄSTÄ!

Lue täältä matkakertomuksemme marraskuulta 2010 ja 2011!

 


bhutan