Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kurssimatkat Tiedot päivitetty 07.06.2022
 

Sytytä Sydänvalosi
- Mielen hyvinvointimatka Kreetalle toukokuussa 2023

Erkki Lehtiranta - Tero Suhonen

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu täällä

Lähde kanssamme aktivoimaan sydänenergiasi valoisalle Kreetalle. Viikko sisältää kattavan paketin erilaisia värähtelytasoasi kohottavia ja hyvinvointiasi lisääviä FlowHow-harjoituksia, sielukasta yhdessäoloa ja sykähdyttäviä luontoelämyksiä. Kreeta on loppukeväällä kauneimmillaan ja tarjoaa loistavat puitteet energiatyöskentelylle sielun, mielen ja kehon tasoilla.

Teemme viikon aikana erilaisia meditaatio- ja hengitysharjoituksia, tutustumme Mestari Hilarionin antamaan viisauteen, teemme kukkauutteita Kreetan ainutlaatuisesta kasvikunnasta sekä rentoudumme Välimeren lämmössä ja valossa. Nautimme myös samanhenkisestä seurasta ja Kreetan tunnetusti terveellisestä ruokavaliosta.

Mukana kouluttajina ovat ammattiastrologi ja hengen moniottelija Erkki Lehtiranta, hyvinvointivalmentaja Tero Suhonen ja matkan koordinaattorina Leena Niemelä. Tarkempi matkaohjelma julkaistaan myöhemmin.

HOTELLIMME, ihastuttava Sunprime Platanias Beach****, sijaitsee rauhallisella paikalla Plataniaksen laidalla meren äärellä. (http://www.tjareborg.fi/kreikka/platanias/sunprime-platanias-beach)

Kiinnostuitko? Ajankohtaiset tiedot päivittyvät pian Facebook-sivuillemme: https://www.facebook.com/events/414767842571554/
Tiedustelut: info@smilingstars.fi - 0400 761939.
Ilmoittautumiset: groups@tjareborg.fi


 

Once in a LifeTime - Voimamatka Bhutaniin

[Seuraava ajankohta ilmoitetaan myöhemmin]

Erkki Lehtiranta - Leena Niemelä - Kimmo Kuningas/Ultra-lehti

Bhutanissa luonto lumoaa, Himalaja salpaa hengen ja uskon-nollisuus tekee syvän vaikutuksen. Maassa hyvinvoinnin mittarina on bruttokansanonnellisuus.

Lähde Ultran ja Smiling Starsin kanssa Voimamatkalle Bhutaniin. Saat unohtumattomia elämyksiä ja fantastisia matkatovereita – mukana Erkki Lehtiranta, Leena Niemelä ja Kimmo Kuningas. Matkaohjelmassa mm. upeita vuoristojonoja ja -laaksoja, buddhalaisia luostareita, pyhin alue Bumthang & Jakarin festivaalit, ja kaiken kruunaa nousumme huikealle pyhiinvaelluskohteelle, Taktsangin luostarille. Lennämme Kathmandun kautta, luvassa huippumaisemia.

Matkan kesto 12 pv

Tiedustelut: info@smilingstars.fi

Lue täältä matkakertomuksemme marraskuulta 2010 ja 2011!

 


bhutan

 

  • Kurssimatkat ja henkiset kulttuurimatkat samanhenkisten ihmisten seurassa kuuluvat myös Smiling Starsin toimenkuvaan. Kouluttajina ja matkanvetäjinä ovat Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän lisäksi vuosien varrella olleet mm. Kylli Kukk, Thor-Fredric Karlsson, David Ward, Kalevi Lehtonen ja Meri Lehtinen.
  • Matkamme ovat suuntautuneet mm. Kreetalle, Bhutaniin, Tiibetiin, Nepaliin, Intiaan, Ranskaan, Brasiliaan, Teneriffalle ja Lappiin. Hienointa niillä on ollut yhdessä kokemisen ja oppimisen tunne. Ensimmäiset matkat järjestimme jo 1990-luvun lopulla, ja näiltä matkoilta on peräisin se ammattitaito ja ne niksit, jotka tekevät matkoista onnistuneita, jopa ikimuistettavia.
muuri

kuvia