Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Kurssimatkat Tiedot päivitetty 27.12.2022
 

Sytytä Sydänvalosi Kreetalla
- mielen ja sydämen hyvinvointimatka

[Seuraava ajankohta ilmoitetaan myöhemmin]

Erkki Lehtiranta - Tero Suhonen

linkkikuva

 


 

Once in a LifeTime - Voimamatka Bhutaniin

[Seuraava ajankohta ilmoitetaan myöhemmin]

Erkki Lehtiranta - Leena Niemelä - Kimmo Kuningas/Ultra-lehti

Bhutanissa luonto lumoaa, Himalaja salpaa hengen ja uskon-nollisuus tekee syvän vaikutuksen. Maassa hyvinvoinnin mittarina on bruttokansanonnellisuus.

Lähde Ultran ja Smiling Starsin kanssa Voimamatkalle Bhutaniin. Saat unohtumattomia elämyksiä ja fantastisia matkatovereita – mukana Erkki Lehtiranta, Leena Niemelä ja Kimmo Kuningas. Matkaohjelmassa mm. upeita vuoristojonoja ja -laaksoja, buddhalaisia luostareita, pyhin alue Bumthang & Jakarin festivaalit, ja kaiken kruunaa nousumme huikealle pyhiinvaelluskohteelle, Taktsangin luostarille. Lennämme Kathmandun kautta, luvassa huippumaisemia.

Matkan kesto 12 pv

Tiedustelut: info@smilingstars.fi

Lue täältä matkakertomuksemme marraskuulta 2010 ja 2011!

 


bhutan

 

  • Kurssimatkat ja henkiset kulttuurimatkat samanhenkisten ihmisten seurassa kuuluvat myös Smiling Starsin toimenkuvaan. Kouluttajina ja matkanvetäjinä ovat Erkki Lehtirannan ja Leena Niemelän lisäksi vuosien varrella olleet mm. Kylli Kukk, Thor-Fredric Karlsson, David Ward, Kalevi Lehtonen ja Meri Lehtinen.
  • Matkamme ovat suuntautuneet mm. Kreetalle, Bhutaniin, Tiibetiin, Nepaliin, Intiaan, Ranskaan, Brasiliaan, Teneriffalle ja Lappiin. Hienointa niillä on ollut yhdessä kokemisen ja oppimisen tunne. Ensimmäiset matkat järjestimme jo 1990-luvun lopulla, ja näiltä matkoilta on peräisin se ammattitaito ja ne niksit, jotka tekevät matkoista onnistuneita, jopa ikimuistettavia.
muuri

kuvia