Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
lliity listalleyhteystiedot
 
 
Astrologiset palvelut
Yleiskartoitus Vuosikatsaus Astrologinen kukkauuteyhdistelmä Astrologinen kartta

Syntymäkartta on kuin kosminen peili, josta näemme itsemme. Henkinen astrologia auttaa löytämään uusia tapoja tuon peilin tarkastelemiseen korkeammasta näkökulmasta. Syntymäkarttaa tutkimalla voidaan paljastaa ihmisen tärkeimmät henkiset kasvupisteet, ne karmalliset läksyt, jotka hänen toivotaan oppivat tässä inkarnaatiossa. Kartalta läytyvät myös ne koodaukset, jotka sisältävät suurimmat kehitysmahdollisuudet.

Erkki Lehtiranta on Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen ja työskennellyt henkisen astrologian parissa 70-luvun lopulta lähtien. Hän on kirjoittanut astrologiasta kolme kirjaa ja pitänyt satoja kursseja ja luentoja aihepiiristä.

 

Suulliset konsultaatiot

Suullisia henkisen astrologian konsultaatioita ajanvarauksella Hoiva-Shantissa Helsingissä, (Runeberginkatu 43, 4 krs – saapumisohjeet täältä).
Myös Zoom-etävastaanotot ja puhelinvastaanotot.vello

Ajanvaraukset syntymätietoineen http://www.vello.fi/smilingstars/
tai info@smilingstars.fi,
tekstiv. 0400 761939.

Myös mm. parisuhdekonsultaatioita, karttavertailuja jne. Voit mielellään nauhoittaa tulkinnan esim. puhelimesi sanelimelle. Maksu ennakkoon verkkokaupassamme Henkisen astrologian palvelut - Spiritual Astrology Readings — SmileShop - Smiling Stars (holvi.com) tai käteisellä vastaanotolla.

Konsultaatioita myös kurssien yhteydessä sopimuksesta. Myös lahjakortteja. Mahdollisuus tilata myös astrologinen kukkauute suulliseen tulkintatilaisuuteen.

Huom. Peruuttamatta jätetyistä ajoista perimme 50 % kulun.


 
 
Mitä on henkinen astrologia?