Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit
Astrologiset palvelut
Yleiskartoitus Vuosikatsaus Astrologinen kukkauuteyhdistelmä Astrologinen kartta

Syntymäkartta on kuin kosminen peili, josta näemme itsemme. Henkinen astrologia auttaa löytämään uusia tapoja tuon peilin tarkastelemiseen korkeammasta näkökulmasta. Syntymäkarttaa tutkimalla voidaan paljastaa ihmisen tärkeimmät henkiset kasvupisteet, ne karmalliset läksyt, jotka hänen toivotaan oppivat tässä inkarnaatiossa. Kartalta läytyvät myös ne koodaukset, jotka sisältävät suurimmat kehitysmahdollisuudet.

Erkki Lehtiranta on suomalaisten ammattiastrologien yhteenliittymän Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen ja työskennellyt henkisen astrologian parissa 70-luvun lopulta lähtien. Hän on kirjoittanut astrologiasta mm. Minä Olen -, Uusi Safiiri - ja Astro Logos -lehtiin ja pitänyt kymmeniä kursseja ja luentoja aihepiiristä.

SUULLISET KONSULTAATIOT
Suullisia henkisen astrologian konsultaatioita sopimuksen mukaan Hoiva-Shantissa Helsingissä, (Runeberginkatu 43, 4 krs – saapumisohjeet täältä).

Ajanvaraukset syntymätietoineen joko http://www.vello.fi/smilingstars/ tai info@smilingstars.fi, tekstiv. 0400 761939.

Hinnat: Yleiskartoitus 140 euroa/ 1,5 tuntia, vuosikatsaus 100 euroa/ 1 h. Myös mm. parisuhdekonsultaatioita, karttavertailuja jne. Voit mielellään nauhoittaa tulkinnan esim. puhelimesi sanelimelle. Käteismaksu tai ennakkomaksu.

Konsultaatioita myös kurssien yhteydessä sopimuksesta. Myös lahjakortteja. Mahdollisuus tilata myös astrologinen kukkauute suulliseen tulkintatilaisuuteen.

Huom. Peruuttamatta jätetyistä ajoista perimme 50 % kulun.


 
 
 
 
Mitä on henkinen astrologia?