Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit

Tähtieliksiirit ja ihmiskunnan avartuva tietoisuus

Ihmiskunnan tie tähtiin on avautumassa.Vaikka ensimmäiset planeettojenväliset avaruusmatkat odottavat vielä toteutumistaan, voimme tietoisuudessamme ja sisäavaruudessamme tehdä melkoisia matkoja. Hiljattain markkinoille saapuneet tähtieliksiirit avaavat nekin uusia mahdollisuuksia tutustua planeettojen, kiintotähtien ja galaksien lähettämään informaatioon.

Maailmankaikkeus puhuu meille jatkuvasti, meihin kohdistuu joka hetki kosminen valo-, hiukkas- ja energiavuo, joka sisältää runsaasti informaatiota kaukaisista maailmoista. 1980-luvun lopulla astrologi-astronomi Ted Denmark sai Mestari Hilarionilta Jon Foxin kanavoimana viestin, missä kerrottiin ensimmäisen kerran tähden valon ohjaamisesta teleskoopin avulla veden muistiin. Denmark oli saanut alkuperäisen oivalluksensa Hilarionin kirjasta "Tapestry", missä kerrotaan tähtimietiskelyistä. Eliksiirit ovat jatkoa näille mietiskelyille ja tuovat kaukaisten taivaankappaleiden vaikutukset kaikkien halukkaiden saataville.

Amerikkalaisen värähtelyuutteisiin erikoistuneen Pegasus-yhtiön Fred Rubenfeld ja Michael Smulkis lähtivät toteuttamaan tähtieliksiirihanketta käyttämällä Denmarkin erikoisvalmisteista kaukoputkea. Suurin osa eliksiireistä on tehty Calaverasin valtionpuiston läheisyydessä Sierra Nevadan vuoristossa, missä on minimimäärä valosaastetta. Alue on kaukana kaikista suurkaupungeista.

Tähtien informaation tallennuksessa on käytetty Schmidt-Cassegrainin hopeapäällysteisillä linsseillä varustettua tähtikaukoputkea. Tähden valo on suunnattu suoraan okulaarin edessä olevaan, erittäin puhdasta lähdevettä sisältävään kvartsipulloon. Tietokoneohjattu teleskooppi on lukittu tähteen kahdeksi tunniksi, minkä jälkeen on tehty "emouute" samalla tavoin kuin kukkauutteita valmistettaessa. Eli alkuperäiseen tähtiveteen on lisätty säilytysaineeksi alkoholia. Tärkeänä ero verrattuna kukkauutteisiin on se, että tähtieliksiirit täytyy laittaa valotiiviisiin pulloihin, koska informaatio muuten palaa takaisin kosmoksen helmaan. Tähtitipat myydään varastouutteina.

Kosmos kuhisee elämää

Jotta voisimme todella ymmärtää, mistä näissä tähtieliksiireissä oikein on kyse, meidän täytyy kenties muuttaa käsitystämme kosmoksesta. Ensinnäkin tähdet ovat valtavia olentoja, tai mieluumminkin valtavien galaktisten olentojen fyysisiä ilmiasuja. Universumi ei suinkaan ole niin kuollut kuin materialistinen tieteisuskonto on antanut ymmärtää, vaan se itse asiassa kuhisee elämää. Suuri osa tästä elämästä on kuitenkin nykyisille aisteillemme ja mittalaitteillemme liian korkeavärähteistä.

On yhtä tärkeää ymmärtää, että erilaiset galaktiset sivilisaatiot asuttavat aurinkokuntia. Monet näistä sivilisaatioista ovat olleet tekemisissä oman aurinkokuntamme, oman planeettamme ja myös ihmiskunnan kanssa.

Kun työskentelemme tietoisuudessamme jonkin kaukaisen tähtijärjestelmän kanssa, työskentelemme samalla sekä itse tähden että sen aurassa olevien sivilisaatioiden energian kanssa. Nämä vaikuttavat nimittäin toisiinsa. Tulee aika, jolloin myös ihmiskunta alkaa tietoisen vuorovaikutuksen oman Aurinkomme kanssa.

Kosminen panoraama

Tähtien energiat suodattuvat ihmiskunnalle Auringon auran kautta, joka ulottuu Pluton kiertoradan ulkopuolelle. Vaikka jostain kaukaisesta tähtijärjestelmästä tai galaksista tulevan valon matka kestää kauan saapua omaan aurinkokuntaamme, on tuo valo samaa kuin se joka hoivasi ko. sivilisaatiota ja vaikutti siihen jo tuhansia vuosia sitten. Ja mitä on esimerkiksi tuhat vuotta kosmisesta näkökulmasta? Ei edes silmänräpäystä.

Meidän tulee myös ymmärtää, että valo, värähtely, energia ja informaatio ovat hyvin läheisissä tekemisissä toistensa kanssa, melkein synonyymejä. Valo värähtelee ja sisältää informaatiota. Valo toimii myös kantoaaltona eri galaktisille sivilisaatioille luonteenomaisten energioiden ja kvaliteettien välittämisessä.

Michael Smulkisin ja Fred Rubenfeldin kirja "Starlight Elixirs & Cosmic Vibrational Healing" (The C.W. Daniels Company Limited, 1992) on vallankumouksellinen teos. Sen sisältö on kokonaan peräisin Mestari Hilarionilta ja kertoo eri galaktisten rotujen ja elämänvirtojen vaikutuksesta ihmiskuntaan aikakausien saatossa. Monet myytit romuttuvat kirjaa lukiessa ja eteen avautuu valtava kosminen panoraama, kertomus galaktisten suurperheiden kanssakäymisestä.

Ihmiskunta on Smulkisin ja Rubenfeldin kirjan mukaan eri energioiden sulatusuuni, monien maallisten ja ylimaallisten voimien synteesi. Jotkut planeetallemme leimansa jättäneet galaktiset rodut eivät ole toimineet ihmiskunnan parasta ajatellen, mutta useimpien vaikutteet ovat kuitenkin olleet suotuisia. Vieraat sivilisaatiot ovat vaikuttaneet voimakkaasti mm. DNA-rakenteeseemme, solurakenteisiin, anatomiseen struktuuriin, ruuansulatuskanavaan, ihoon, hiuksiin, kynsiin yhtä lailla kuin ihmiskehon fyysiseen olemukseen, kokoon ja muotoon.

Mutta vaikutukset ovat ulottuneet paljon laajemmalle ja henkisemmälle alueelle, esimerkiksi kommunikaation kehitykseen. Tässä en tarkoita pelkästään puhuttua ja kirjoitettua sanaa, vaan telepatiaa, psykometriaa ja informaation välittämistä pyhien riittien, symbolikielten jne. välityksellä.

Plejadit, Sirius ja Vega

Muutamat galaktiset rodut ovat olleet erityisen aktiivisia ihmiskunnan suhteen. Näihin kuuluvat mm. Plejadien eli Seulasten tähdistössä, Siriuksella, Arcturuksella, Aldebaranilla, Vegalla, Procyonilla ja Fomalhautilla asuvat rodut. Näiden kaikkien "kädenjälki" näkyy ihmiskunnassa, tosin eri tavoin. Esimerkiksi Seulasista peräisin olevat rodut ovat vaikuttaneet antiikin Kreikan legendojen kautta. Ne ovat sitten siirtyneet antiikin Rooman kulttuuriin, katoliseen kirkkoon ja erilaisiin rituaaleihin, joilla on ollut voimakas vaikutus sivilisaatioomme. Plejadein tähdistöstä Alcyone, Electra ja Merope ovat kotitähtiä sivilisaatioille, joilla on suurin yhteys ja merkitys planeetallemme nykyisenä aikana.

Vegan aurinkokunnan useiden planeettojen sivilisaatiot ovat vaikuttaneet planeettamme musiikkiin menneisyydessä, esimerkiksi tasavireisen viritysjärjestelmän jälkeen tapahtuneisiin muutoksiin, siirtymiseen Mozartin musiikista romantiikkaan (joka oli tärkeä kehitysaskel sydämen energian ja rakkauden voimistamiseksi ihmiskunnassa) sekä ns. avaruusmusiikin kehittymiseen. Myös Vegan energioista tehty eliksiiri voi inspiroida musiikintekijöitä. Lisäksi se saattaa luoda syvemmän yhteyden yksilön sielunsäveleen, sielun tarkoitukseen, sielun värähtelyyn ja omaan korkeampaan minään.

Siriuksella on suuri historiallinen merkitys planeetallemme, ja Sirius myös liittyy suoraan planeettamme välittömään tulevaisuuteen. Tähän kaksoistähteen ja sen energioista tislattuun tähtieliksiiriin sisältyy suuri parantava energia ja myös kyky muuntaa värähtelyitä, esimerkiksi niin että fyysisen kehon värähtelyt voivat muuttua vastaamaan paremmin hienokehojen, ihmisen henkisen rakenteen värähtelyitä.

Tähtitippojen käyttäminen

Tähtieliksiirejä voi käyttää monilla eri tavoilla. Koska uutteet ovat pipettipulloissa, helpointa tapa on ottaa muutama tippa (1-7 tippaa) suoraan suuhun. Täytyy vain muistaa, että auringonvalolle altistettuna näiden herkkien uutteiden energiat pyrkivät vapautumaan. Maksimiaika ulkona (auringonpaisteessa ja myös pilvisinä päivinä) onkin kolme sekuntia, jonka aikana täytyy ehtiä avata ja sulkea pullo.

Sisällä uutteen voi nauttia paljon rauhallisemmin. On myös viisasta pitää tähtieliksiirit samoin kuin kaikki muutkin värähtelyuutteet erossa voimakkaista sähkökentistä, esimerkiksi kännyköistä.

Upea tapa nauttia näitä tähtien energioita on uutteen lisääminen kylpyveteen. Silloin tulee ottaa huomioon muutamia tärkeitä tekijöitä. Ensinnäkin sähkövaloa ei tule käyttää, vaan on kylvettävä joko pimeässä tai sitten hajustamattomien, värjäämättömien, luonnollisten kynttilöiden epäsuorassa valossa. On hyvä myös puhdistaa kylpyamme esimerkiksi sitruunamehulla ennen kylpyä ja pestä itsensä suihkussa ennen kylpemistä. Eliksiirit ovat nimittäin herkkiä epäpuhtauksille.

Kylpeminen tähtivalovedessä ei itse asiassa ole mikään uusi keksintö, vaan sitä käytettiin jo Atlantiksen ja varhaisen egyptiläisen kulttuurin aikoina, kun valmistauduttiin vihkimykseen.

Toinen erinomainen tapa päästä kosketuksiin tähtien lähettämän informaation kanssa on nauttia uutteita kirkkaana yönä niin, että samalla keskittyy kyseiseen tähteen taivaalla. Näin vaikutus saattaa voimistua eksponentiaalisesti!

Tähtieliksiirejä voi myös yhdistää muihin värähtelyuutteisiin, esimerkiksi kukka- tai jalokiviuutteisiin. Tässäkin on tärkeä muistaa, että uutekombinaatio on muistettava laittaa valotiiviiseen pulloon.

Tähtiuutteet antavat mahtavan avaimen myös astrologisen tiedon syventämiseen. Mestari Hilarionin ehdotus on, että tästä tiedosta kiinnostunut nauttii jotain sen eläinradan merkin tähden uutetta, missä Aurinko kulloinkin on. Ja kun Aurinko "vaihtaa" merkkiä, siirrytään nauttimaan jotakin tämän seuraavan merkin tähden uutetta. Kirjan "Starlight Elixirs" lopussa on lyhyesti mainittu kunkin eläinradan merkin tärkeimmät tähdet. Olen itse kokeillut tätä metodia, ja se tuntuu toimivan hyvin.

Tähtiuutteet ja galaktiset periaatteet

Mikä näiden tähtiuutteiden keskeinen tarkoitus sitten on ihmiskunnan suhteen? Hilarion antaa tähän mielenkiintoisen vastauksen: Kun otatte näkökulman, että teidän on elettävä rauhassa ja harmoniassa, että teidän on jaettava keskenänne tämä maailma, että teidän on elettävä rinnakkain Äiti-Maan kanssa - olette silloin harmoniassa niiden galaksinne periaatteiden kanssa, jotka ihmiskuntaa paljon kauemmin olemassa olleet olennot ovat hyväksyneet itselleen ja hyötyneet niistä monilla eri tasoilla. Te pyritte, joskin tiedostamatta, rotuna luomaan yhteyksiä näihin galaktisiin ideaaleihin.

Tähtieliksiirit auttavat näiden yhteyksien luomisessa. Tähdillä on kyky siirtää oman evoluutionsa ominaisuuksia ihmisiin. Nämä asiat ovat monien ihmisten saavutettaessa nyt, kun ihmiset tavoittelevat tähtiä. Kun ihmiskunta kehittyy, siitä seuraa todennäköisesti tähtienvälinen matkustaminen ja tietoiseksi tuleminen ympärillä olevista galakseista ja kaikista Linnunradan galaksin tähdistä. Tähtiuutteet ovat erityisesti tätä varten.

Muutamia keskeisiä tähti- ja planeettaeliksiirejä ovat:

 • Alcyone (Seulasten päätähti) - kontakti muihin galaktisiin rotuihin
 • Aldebaran - surun kohtaamiseen
 • Andromedan galaksi - kosminen tietoisuus
 • Arcturus - kehittää kykyä tehdä diagnooseja
 • Bellatrix - auran lukemiseen ja sen merkityksen ymmärtämiseen
 • Betelgeuse - vähentää pelkoja
 • Castor - kehittää loogisia prosesseja
 • Deneb - inspiraatio, ilmestys, Mestareiden opetusten vastaanottaminen
 • El Nath - kosmiset periaatteet ja ideat
 • Electra - telepatia, yhteys kasvikuntaan
 • Fomalhaut - auttaa pääsemään addiktioista
 • Helios (Aurinko) - elinvoima
 • Jupiter - laajentuminen
 • Kuu - tietoisuus
 • M3 Globular Cluster - syklien universaali laki
 • M13 Hercules Cluster/Galaktinen keskus - syvempi tietoisuus enkelien rakkaudesta ja avusta
 • M42 Orion Nebula - luovuus
 • M57 Ring Nebula - kosminen tietokone
 • Merkurius - kommunikaatio
 • Merope - universaalit lait
 • Mirach - äänellä parantaminen
 • Mizar - kanavoiminen
 • Neptunus - henkiset kyvyt
 • Pluto - transformaatio
 • Polaris (Pohjantähti) - yhteys, ykseys
 • Pollux - intuitio
 • Procyon - mentaalinen terävyys
 • Regulus - emotionaalisten esteiden voittaminen
 • Saturnus - elämän tarkoitus
 • Scheat - inspiraatio, visiot
 • Sheratin - kehittymisen laki
 • Sirius - värähtelytason muutos
 • Uranus - katalyyttinen muutos
 • Vega - musiikki; vuorovaikutus
 • Venus - ihmissuhteet

Erkki Lehtiranta

Julkaistu Minä Olen -lehdessä 2/2001


PS. Smiling Starsilla on pieni varasto tähtieliksiirejä ja tuomme niitä maahan myös tilauksesta. Ota yhteyttä info@smilingstars.fi.


© Erkki Lehtiranta. Kaikki oikeudet pidätetään. Osittainenkin lainaaminen ilman tekijän kirjallista lupaa kielletty tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti.