Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit

KIRJAT


Tässä Smiling Starsin ja Erkki Lehtirannan kirjallista tuotantoa sekä joitain muiden kustantajien kirjoja, joiden kirjoittamiseen tai kääntämiseen olemme osallistuneet.

TILAUKSET ja ajankohtaiset hinnat verkkokaupastamme

Tiedustelut ja jälleenmyyjät info@smilingstars.fi
tai puh. 0400-761 939


universallaws
Erkin kirja Universaalit lainalaisuudet saatavana nyt myös englanniksi:


Erkki Lehtiranta:
Universal Laws & Spiritual Progress
– A Manual for a Meaningful Life
Wisdom of Master Hilarion


Smiling Stars 1/2019
Paperback, 252 pages
ISBN-13: 978-9529983285

Price 20 euros
Contact: info@smilingstars.fi
(Also available as e-book (EPUB): BoD.fi ISBN 978-9529983292 or Amazon ASIN: B07N31D4H9)

Welcome to a guided tour of the 12 universal laws!
This book is a messenger. The messages are the Universal Spiritual Laws, the ultimate rules of reality, and the basic principles of creation. These are the ways and means that the universe uses to converse with us every day, every hour - right now.
The Universal Laws are the great lesson of humanity and breaking them is at the base of the great problems of our time. On the other hand understanding them and complying with them guarantees your maximum spiritual progress, integration, the expansion of your consciousness, and your well-being. These cosmic principles are the unchanging factors behind all change. Of course you can live without knowing about them or you can even turn your back on them, but knowing, studying, and following the Universal Laws makes your life much more meaningful, joyful and excellent.
If you want profound knowledge about the nature of reality, this is the book just for You!

Content & Sample


kirja

Erkki Lehtiranta
Astrologia ja hyvinvointi
- löydä omat menestyskoodisi

Viisas Elämä, ilm. 12/2017
ISBN 978 952 2606594
Nid., 276 sivua.
Ovh 30€.

Löydä omat menestyskoodisi tähtien viisauden avulla

Tervetuloa henkisen tähtitaivaan aarteistoon. Tässä kirjassa Erkki Lehtirannan astrologinen avaruusluotain tutkii ihmisen ja kosmoksen suhdetta, ajan vaihtuvia laatuja ja henkisiä kasvupisteitämme. Kirjasta löydät tunnetun ammattiastrologin vuosikymmenten työn hedelmiä – valmiiksi poimittuina.
Teos vie sinut matkalle astrologian ja hyvinvoinnin tärkeään yhtälöön ja auttaa sinua ymmärtämään omia menestyskoodejasi. Tarkastelussa on tuttujen teemojen lisäksi monia uusia näkökulmia, jotka helpottavat haasteiden ja vaihtuvien elämänilmiöiden kohtaamisessa.
Kirjan 36 esimerkkikarttaa auttavat näkemään, miten erilaiset planetaariset kuviot heijastuvat yksilöiden elämään ruohonjuuritasolla. Mukana on monia tunnettuja historiallisia ja oman aikamme hahmoja. Teos on tarkoitettu sinulle, joka haluat hyödyntää tähtien viisautta omassa hyvinvoinnissasi.

Sisällysluettelo.

FM Erkki Lehtiranta on työskennellyt astrologian parissa lähes 40 vuoden ajan ja toiminut muun muassa Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lehtiranta on kirjoittanut 12 teosta, joista Astrologia ja Henkinen Tie (2008) sekä Sven Stenbergin kanssa kirjoitettu Astrologiset syklit ja elämänhallinta (2010) ovat tuoneet astrologialle paljon uusia ystäviä.

Erkin haastattelua syyskuulta 2017 henkisestä astrologiasta YLE Puheen Perttu Häkkinen -ohjelmassa pääset kuuntelemaan tästä:
https://areena.yle.fi/1-4216339

 


 

Erkki Lehtirantakirja
Todellisuuden lukutaito
- vinkkejä valaistumisen varalta

Viisas Elämä, 07/2017
ISBN 978-052-260-658-7
Nid., 286 sivua.
Ovh 30€.

TÄMÄ KIRJA ON MATKA olemassaolon ydinkysymyksiin. Turbulentti aikamme haastaa meidät pohtimaan uusilla, raikkailla ja dogmittomilla tavoilla maailmankuvaamme ja
suhdettamme todellisuuteen. Todellisuus on kuin jättimäinen rakennus, johon johtaa monta ovea. Me kaikki teemme todellisuudentulkintaa – tiedostamme sitä tai emme – joka päivä. Tässä kirjassa avataan reittejä todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Siinä tieteen avantgardistien ajatukset yhdistyvät henkisyyden ikiaikaisiin teemoihin. Tarvitsemme kipeästi aiempaa parempaa keskusteluyhteyttä niiden, kuten myös idän ja lännen ajatusmaailmojen välille.

Kirjan keskeistä antia on todellisuuden, elämän, tietoisuuden ja ihmisen välisen yhtälön pohdinta. Se tiivistyy lopulta tarkasteluun siitä, mihin olemme menossa – ja miten pääsemme sinne. Siihen tarvitaan uudenlaista tietoisuutta ja ajattelua, joka ottaa rohkeasti huomioon myös elämän korkeusulottuvuuden ja tietoisuuden evoluution. Matkaeväiksi kirjoittaja tarjoaa monia harjoituksia ja käytännön työkaluja, joiden toimivuuden hän on itse testannut vuosikymmenten varrella.

Todellisuus kutsuu meidät kaikki löytöretkelle. Kiinnitä turvavyö ja lähde mukaan tutkimusmatkalle todellisuuden valtateille ja syrjäkujille.

Sisällysluettelo.

Tästä pääset kuuntelemaan Erkin innostavaa 2017 kesäkuista haastattelua Fontoradiossa, aiheena mm. uusi kirja, ihmiskunnan tulevaisuus, tieteen rajojen rikkojat, Äiti Maa ja monet mielenkiintoiset sivujuonteet:
http://fontoradio.fi/erkki-lehtiranta/


Erkki Lehtirantakirja
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
– kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi

Viisas Elämä 9/2015, 7/2020
Nidottu, 334 sivua
ISBN 9789522609137
Ovh 28 €

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka. Musiikki voi myös auttaa merkittävästi oppimisessa, muistin virkistämisessä ja positiivisten tunteiden vahvistamisessa.

Tämä kirja on löytöretki ääneen ja musiikkiin. Teos johdattaa niin musiikin ikiaikaisten mysteerien kuin modernin tutkimustiedonkin pariin. Mukana on paljon testattujavinkkejä, jotka liittyvät musiikin monipuoliseen käyttöön elämämme laadun parantajana.

FM Erkki Lehtiranta on musiikintutkija, musiikkituottaja, kirjailija, kouluttaja ja henkisyyden tutkimusmatkailija, joka on tutkinut pitkään maailman eri musiikkikulttuurejaja musiikin moninaisia vaikutuksia. Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi on päivitetty ja uudistettu laitos hänen v. 2004 julkaistusta kirjastaan Musiikin korkeammat oktaavit.


kansiFred Rubenfeld:
Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit

Mestari Hilarionin
viisautta 5


Smiling Stars 4/2014
Lankanidottu, 249 sivua
ISBN 978-952-99832-7-8
Ovh 23€.

Aurinkokuntamme uusin silmin!

Nykyteknologian avaruussilmä ulottaa katseensa kaukaisiin tähtimaailmoihin syvässä avaruudessa. Sieltä etsitään etäisten kohteiden ohella merkkejä kosmisesta elämästä. Entäpä jos omakin aurinkokuntamme on täynnä elämää, jota ei vain vielä kyetä paikallistamaan 3D-teknologian avulla?

Tässä kirjassa katsotaan syvemmälle. Se johdattaa aurinkokuntamme elämänmuotojen ja sivilisaatioiden hämmästyttäviin maailmoihin ja historiaan. Amerikkalaisen Fred Rubenfeldin uraa uurtava teos perustuu Mestari Hilarionina tunnetun ihmiskunnan opettajan antamaan tietoon, joka asettaa Auringon, Kuun ja planeetat uuteen valoon. Näillä sivuilla lähiavaruus sykkii elämää ja paljastuu samalla mitä mielenkiintoisimmaksi kasvu- ja kokeilualustaksi, jossa ihmiskunnalla on tärkeä roolinsa ja kehitystehtävänsä.

Fred Rubenfeld on värähtelylääkinnän asiantuntija, jonka Pegasus Products on värähtelyuutteiden keskeisiä valmistajia maailmassa. Kouluttajana Rubenfeld on vieraillut myös Suomessa. Hänen aiempi, yhdessä Michael Smulkisin kanssa kirjoittamansa teos Starlight Elixirs & Cosmic Vibrational Healing on klassikko ja avaa ymmärrystämme kosmisiin elämänmuotoihin.


tuli

Erkki Lehtiranta
ja Kylli Kukk:

Tuli - muutoksen ja luovuuden elementti
Viisi elementtiä 3/5


Shantia Oy 4/2014
ISBN 978-952-5997-14-9
Kovakantinen kirja, sidottu, 203 sivua
Ovh 34€.

Shantian elementtisarjan kolmas osa johdattaa tulen maailmaan. Tuli on elementeistä lämpimin ja vaarallisin, mutta myös suuren innostuksen ja inspiraation lähde. Se avaa kiehtovia reittejä niin itsetuntemukseen kuin uusiin oivalluksiin.

Tuli tuo mukanaan innostuksen, tahdon, energisyyden ja dynaamisuuden. Se laittaa asiat liikkeelle. Se myös lämmittää ja valaisee, niin kuin tulipallo nimeltä Aurinko, joka on itse asiassa välttämätön elämälle planeetallamme. Saamme kiintotähdeltämme juuri sopivan määrän energiaa, valoa ja lämpöä, vaikka joskus tuntuukin, että niitä on liikaa tai liian vähän. Tuli meissä itsessämme leimahtaa joskus kiukun, ehkä aggressionkin muodossa. Kuitenkin tämä kiihkeä energia voidaan muuntaa rakentavaksi innostukseksi ja alkukipinäksi suurille saavutuksille. Mitään suurta ei voida saavuttaa ilman tulen myötävaikutusta – tavalla tai toisella. Tuli on yhtä tarpeellinen kuin vaarallinenkin elementti. Se symboloi henkistä matkaamme hiilestä timantiksi.

Tutkimme kirjassamme tulielementtiä niin fyysisestä, kemiallisesta ja biologisesta kuin myös kulttuurisesta, uskonnollisesta, psykologisesta, symbolisesta, myyttisestä ja henkisestä näkökulmasta ihmiselämässä ja sivilisaatiossamme. Painotamme tässä läpivalaisussa erityisesti henkisyyteen liittyviä tekijöitä. Tervetuloa tulen innostavaan maailmaan!


 

universaalit-kansiErkki Lehtiranta:
Universaalit lainalaisuudet
ja henkinen kehitys
- hyvän elämän käyttöohjeet


Mestari Hilarionin
viisautta 4

Smiling Stars 2/2012
Lankanidottu, 256 sivua
ISBN 978-952-99832-5-4
Ovh 25€.

Käyttäjän opas universumin lakikirjaan!

Tämä kirja on viestintuoja. Viestinä ovat universaalit henkiset lainalaisuudet, todellisuutemme reunaehdot ja luomisen perusprinsiipit. Nämä ovat ne tavat ja keinot, joilla maailmankaikkeus seurustelee kanssamme joka päivä, joka tunti - juuri NYT!

Universaalit lait ovat ihmiskunnan suuri oppiläksy, ja niiden rikkominen on aikamme suurten ongelmien takana. Toisaalta niiden ymmärtäminen ja noudattaminen takaa maksimaalisen henkisen kehityksen, eheytymisen, tietoisuuden avartumisen ja hyvinvoinnin. Nämä kosmiset periaatteet ovat muuttumattomat tekijät kaiken muutoksen takana. Voit toki elää tietämättä niistä tai kääntää niille selkäsi, mutta universaalien lakien tunteminen, tutkiminen ja seuraaminen tekee elämästäsi paljon mielekkäämpää ja korkeatasoisempaa.

Jos haluat syvää tietoa todellisuuden luonteesta, tämä kirja on juuri sinua varten!

cd

Meditaatioita ja visualisaatioita
– 12 Universaalia lakia

 

 

 


vesi

Vesi
- elämän sanansaattaja

Videokirja•  USB-muistitikulla, 155 sivua + 3 h videoharjoituksia, videolla mm. Kyllin joogaharjoituksia, Erkin meditaatioita ja kukkauutteiden teko-ohjeet.
Shantia Oy 2012
ISBN 978-952-5997-02-6

Demo.
Loppuunmyyty

Perinteinen paperikirja; ISBN 978-952-5997-13-2
Sidottu, 155 sivua, Shantia Oy 2013
Loppuunmyyty.

Kylli Kukkin ja Erkki Lehtirannan videokirja•  Vesi – elämän sanansaattaja on löytöretki hyvinvoinnin lähteille ja uuteen vesitietoisuuteen. Kirja valottaa veden olemusta, tutkimusta, symboliikkaa ja merkitystä monesta eri näkökulmasta. Näe Kylli Kukkin upeat joogaharjoitukset, niiden myötä joogakoulu tulee olohuoneeseesi. Kuule Erkin Rakkausmeditaatio, Irtipäästämisen meditaatio sekä Mitä vesi voi opettaa meille. Opi kuinka kukkauutteita tehdään veden muistiin.

 


tien-paalla-kirja

Erkki Lehtiranta:

Tien päällä ja
Taivaan alla
- kirjoituksia etsijän polulta

Smiling Stars 2011.
Nidottu, 457 sivua.
ISBN 978-952-99832-4-7.
Ovh 33€.

Tähän erilaiseen antologiaan kirjailija, kouluttaja ja astrologi Erkki Lehtiranta on koonnut kirjoituksia henkisen etsijän taipaleeltaan vuosikymmenten varrelta. Mukana on seikkailuja Himalajan vuoristoteillä ja Bhutanin salaperäisessä kuningaskunnassa. Kirjoittaja käy ystävineen tapaamassa druidipappia Bretagnessa ja suufeja Turkin Konyassa, kulkee kataarien jäljillä Pyreneillä sekä tutkii Kolin ja Saanan pyhiä mysteereitä. Suomalaisuuden henkinen kantoaalto, sininen säde, saa kirjassa läpivalaisun.

Kirja vie myös monien oman aikamme kiinnostavien henkilöhahmojen, uuden ajattelun avantgardistien pariin. He ovat olleet muotouttamassa uudenlaista ihmiskuvaa ja todellisuuskäsitystä. Muusikkotapaamisissa sävelten mestarit kertovat musiikin mahdista ja mahdollisuuksista avartaa tajuntaamme.

Tien päällä ja taivaan alla on kirja kaikille, joita ulkoisen todellisuutemme ja sisäavaruutemme syvät mysteerit kiinnostavat. Teoksen sivuilla elämän lämmin syke kuuluu kiehtovana ja kutsuvana. Lähde mukaan henkiselle safarille ja uuden ajattelun odysseialle, kuuntelemaan kulttuurien sinfoniaa!KIRJA JOKA MUUTTAA SUHTEESI RUOKAAN!

Aajonus Vonderplanitz:primal

Tahdomme
elää terveinä
- Primal-ruokavalio

Atar Kustannus 2011. Nidottu, 364 sivua.
ISBN 978-952-99697-7-7.
Ovh 29€.

Tämä harvinaislaatuinen kertomus on tositarina Aajonuksen taistelusta poikansa pelastamiseksi, sen jälkeen kun tämä oli loukkaantunut hengenvaarallisesti auto-onnettomuudessa. Samalla se on kertomus siitä, kuinka Aajonus paransi itsensä parantumattomaksi luokitellusta syövästä, diabeteksesta, limapussin tulehduksesta ja psoriaasista, sekä hänen tuhansista asiakkaistaan, jotka ovat parantaneet itsensä sadoista erilaisista "parantumattomista" taudeista.
Kaikkien näiden ihmeiden taustalla on ollut yksinkertaisesti ruoka: tietyllä tavalla valmistettu ja tiettyinä yhdistelminä syöty ruoka. Tässä kirjassaan Aajonus kertoo meille niistä yleisistä perusperiaatteista ja käytännön ohjeista, joita noudattamalla näin ilmiömäisiin tuloksiin on ollut mahdollista päästä.

Ph.D. Aajonus Vonderplanitz
Aajonus Vonderplanitz (s 1947) kärsi itse koko nuoruutensa erilaisista vakavista sairauksista. Liiallinen lääkitys ja epäonnistuneet leikkaukset olivat aiheuttaa hänen kuolemansa. Ruokavalion muutos palautti Vonderplanitzin terveyden, ja hän ylittää tällä hetkellä lääkärien ennustaman eliniän reilusti yli kolmella vuosikymmenellä.


Ks. sisällysluettelo täältä (PDF).


Sven Stenberg astrologiset syklit
– Erkki Lehtiranta:
Astrologiset syklit
ja elämänhallinta
– elämän tähtihetket syklien valossa

Smiling Stars 2010.
Nidottu, 237 sivua.
ISBN 978-952-99832-3-0.
Painos loppu; uusi päivitetty painos loppuv. 2021 tai 2022.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta on syntynyt kahden ammattiastrologin kokemusten, pohdinnan ja yhteistyön tuloksena. Sven Stenbergillä ja Erkki Lehtirannalla on yhteensä reilun puolen vuosisadan työsarka astrologian parissa, ja nyt he jakavat pitkän kokemuksensa hedelmiä astrologisten syklien olemuksesta. Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja merkityksestä osana elämänhallintaa.

Astrologia on syklien tiedettä ja taidetta. Astrologiset syklit antavat meille tietoa elämän itsensä luonteesta ja rytmiikasta. Ne lisäävät myös itsetuntemustamme. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit. Kirjasta löydät oman ikäkautesi syklit, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt!

Maailmankaikkeus puhuu syklien kieltä ja voimme niiden avulla oppia ymmärtämään elämän kosmisia sydämenlyöntejä. Se, joka tuntee syklit, voi saada menestyksen avaimet elämäänsä – myös syvällisemmässä henkisessä merkityksessä.

Lähde mukaan matkalle planetaaristen syklien kiehtovaan maailmaan!

Katso video Astrologiset syklit ja elämänhallinta (youtube).

Katso video Maailmansyklit (youtube)

 


Deb Shapiro:kehosi_paljastaa-mielesi
Kehosi
paljastaa mielesi -

Mitä oireesi ja sairautesi kertovat sinusta!

Basam Books 06/2009.
Nidottu, 408 sivua.
Käännös: Leena Niemelä
ISBN: 978-952-5534-89-4
Loppuunmyyty.

Kehosi paljastaa mielesi on monipuolinen käsikirja vaihtoehtoiseen terveydenhoitoon. Tämä myyntilistojen kärkiklassikko opastaa, miten kehon kielen ja oireiden ymmärtäminen voi helpottaa paranemisprosessia. Kirjassa paljastetaan muun muassa, kuinka

* käsittelemättömät emotionaaliset ja psykologiset seikat vaikuttavat fyysiseen terveyteen
* tunteilla ja ajatuksilla on yhteys tiettyihin kehon osiin
* kehon voi parantaa mielen ja mielen kehon avulla

Kehosi paljastaa mielesi auttaa lukijaa tulkitsemaan kehon välittämiä viestejä ja saavuttamaan kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin.

Englantilaissyntyinen Deb Shapiro on opiskellut lukuisia eri kehonhoitotekniikoita, mietiskelyä ja psykologiaa sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Hän on opettanut keho-mieli-terapiaa ja meditaatiota miehensä Ed Shapiron kanssa yli 25 vuotta ja on kirjoittanut aiheista useita kirjoja. Hän asuu nykyisin Coloradossa Yhdysvalloissa.


Aajonus Vonderplanitzreseptit
Terveen elämän reseptit

Atar Kustannus 2009, 207 sivua.
ISBN 978-952-99697-4-6
Loppuunmyyty.

Aajonus Vonderplanitzin Primal-ruokavalio jättää kaikki ihmedieetit varjoonsa! Tässä ei lasketa kaloreita, eikä vältetä rasvoja. Syödään kunnon maukasta ruokaa.

Primal-ruokavalioon kuuluvat raa’at kasvi- ja eläinkunnan rasvat auttavat koko elimistöä, varsinkin aivo- ja hermosoluja, uusiutumaan ja pysymään terveinä ja elinvoimaisina. Eläinkunnan tuotteissa esiintyvät entsyymit auttavat ruoansulatustoimintaa, ja rasvat pitävät meidät notkeina ja vapauttavat kehomme sinne kertyneistä myrkyistä.

Tuhannet ihmiset kiittävät Primal-ruokavaliota siitä, että ovat saaneet takaisin elinvoimansa ja terveytensä.

Ph.D. Aajonus Vonderplanitz (s. 1947) kärsi itse koko nuoruutensa erilaisista terveysongelmista ja vakavista sairauksista. Liiallinen lääkitys ja epäonnistuneet leikkaukset olivat aiheuttaa hänen kuolemansa. Ruokavalion muutos palautti Vonderplanitzin terveyden, ja hän ylittää tällä hetkellä lääkärien ennustaman eliniän yli kolmella vuosikymmenellä.


KUKKA- JA KIVIUUTTEIDEN VAIKUTUKSIA

Erkki Lehtiranta kasvien viisaus
& Leena Niemelä:

Kasvien viisaus, kivien muisti
Mestari Hilarionin
viisautta 3.

Smiling Stars 2009. Nidottu,
267 sivua, 16 värikuvasivua.
2. painos 8-2019. Ovh
25 €.
ISBN 978-952-69278-0-0 (nid.)
ISBN 978-952-69278-1-7 (EPUB) - Myös E-kirja saatavilla BoD.fi.

Kasvien viisaus, kivien muisti on kirjan muotoon puettu kertomus Suomen luonnon kätketyistä värähtelyominaisuuksista. Luonto puhuu ystävilleen monin tavoin, joista värähtelyjen ja energioiden kieli on yksi. Samalla kirja jatkaa Mestari Hilarionina tunnetun henkisen opettajan antaman tiedon tuomista julkisuuteen. Hilarionin opetuksista kootun sarjan edellisten osien Suomen luonnon valkoista magiaa (2007) ja Astrologia ja Henkinen Tie (2008) tavoin Kasvien viisaus, kivien muisti viitoittaa reitin uudenlaiseen todellisuuskuvaan ja maailmankäsitykseen, jossa ovat läsnä myös todellisuuden ja ihmisen korkeammat ulottuvuudet.

Kirjassa on esitelty 60 kotimaista kukka- ja kiviuutetta vaikutuksineen. Kirjan luettuasi katsot suomalaista luontoa ympärilläsi uusin silmin!

Kirjaamme on saatavana myös hyvin varustetuista kirjakaupoista.


Erkki Lehtiranta:Astrologia ja henkinen tie
Astrologia ja Henkinen Tie
- pyhiinvaellus
tähtien valossa
.
Mestari Hilarionin
viisautta 2.

Smiling Stars 2008. Nidottu,
295 sivua, 12 esimerkkikarttaa.
4. painos 9-2019. Ovh
27 €.
ISBN 978-952-69278-2-4 (nid.)
ISBN 978-952-69278-3-1 (EPUB) - Myös E-kirja saatavilla BoD.fi

Tätä kirjaa on pyydetty, toivottu ja odotettu pitkään. Nyt se on vihdoin saatavilla. Kirjan keskeinen ajatus on johdattaa lukija astrologian ja Henkisen Tien kohtaamispisteeseen. Mukana on paljon uutta, raikasta ja puhuttelevaa tietoa siitä, kuinka astrologiset syklit ja energiat on kudottu elämämme orkestraatioon, elämänsuunnitelmaamme.

Kirjassa käsitellään Mestari Hilarionin antaman tiedon valossa henkisen astrologian keskeisiä tekijöitä, periaatteita ja lainalaisuuksia. Kirja on tarkoitettu kaikille astrologiasta ja henkisyydestä kiinnostuneille - jotka haluavat kulkea viisaasti tähtien valossa.

Astrologia ja Henkinen Tie on lähes 300 sivun mittainen tutkimusmatka ihmeistä suurimpaan - ihmiseen itseensä!

Kirjaamme on saatavana myös hyvin varustetuista kirjakaupoista.

FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, musiikintutkija, kouluttaja ja kirjailija, joka on tutkinut astrologiaa 1970-luvun lopulta saakka. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n varapuheenjohtaja ja pitää henkisen astrologian kursseja ja koulutusohjelmia ympäri Suomea.Erkki Lehtirantasuomen_luonnon
& Leena Niemelä:

Suomen luonnon valkoista magiaa.
Suomalaisten kukkauutteiden henkisiä ja esoteerisia vaikutuksia.
Mestari Hilarionin
viisautta 1.


Smiling Stars 2007,
2. painos 2008.
Nidottu, 242 sivua,
16 värikuvasivua.
ISBN 978-952-99832-0-9
Ovh 27€.
)

Suomen luonnon valkoista magiaa on johdatus suomalaisten kukkauutteiden syviin vaikutuksiin. Teoksen 50 kukan joukosta löytyvät monet suomalaiseen mielenmaisemaan ankkuroituvat kukat, jotka kantavat mukanaan puhtaan luonnon ja Suomen valovoimaisen kesän parhaita energioita. Keskeinen informaatio on saatu Mestari Hilarionilta, yhdeltä ihmiskunnan suurista opettajista, ja julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.

Kukkauutteet nähdään kirjassa osana laajempaa värähtelylääkinnän kokonaisuutta, joka ottaa huomioon ihmisen korkeusulottuvuuden, chakrat, meridiaanit, hienokehot ja astrologiset yhteydet. Teoksessa on uute-esittelyiden ohella paljon käytännöllistä tietoa uutteiden valmistamisesta, valinnasta, voimistamisesta, uutekombinaatioista, syötävien kukkien ja hedelmien esoteerisista ominaisuuksista sekä värähtelylääkinnästä.

Kirja on yli 10 vuoden tutkimustyön tulos. Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä ovat tutkineet ja tehneet värähtelyuutteita ympäri maailmaa, mm. Himalajalla, Brasiliassa, Kreetalla ja Pyreneillä. Heidän värähtelykirjastossaan on yli 700 uutetta, kukkauutteiden ohella mm. jalokivieliksiirejä, jalokaasu-uutteita ja tähtieliksiirejä. Kunniapaikalla ovat kuitenkin Suomen luonnon iki-ihanat kukat, jotka nyt kutsuvat myös Sinua jakamaan energioitaan, oppimaan, kasvamaan ja eheytymään. Terveydeksi! 
 
Kirjaamme on saatavana myös hyvin varustetuista kirjakaupoista.


Erkki Lehtirantamuskansi
Musiikin korkeammat oktaavit
- ääni ja musiikki meissä ja maailmankaikkeudessa

Dialogia Oy 2004.
Nidottu, 215 sivua.
2. uudistettu painos 2005
ISBN 952-5422-14-3
Loppuunmyyty.

Musiikki merkitsee eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on vain ”soivaa seinätapettia”, kiireisen elämän levotonta taustakohinaa. Joillekin musiikki on elämän suola ja sokeri, toisille taas äänten leikkiä aineen maailman ja henkisen todellisuuden kosketuspinnalla. Joka tapauksessa musiikki kantaa edelleen mukanaan monia mysteereitä. Miksi aineettomin taidemuoto voi koskettaa meitä niin syvästi, ehkä syvemmin kuin mikään muu taiteenala. Missä ja miten ääni muuttuu musiikiksi? Mikä on musiikin ydin, sen todellinen olemassaolomuoto nuottien takana?

FM Erkki P.K. Lehtiranta tarkastelee teoksessaan näitä ja muita musiikin ydinolemukseen liittyviä kysymyksiä epädogmaattisesta näkökulmasta. Kirjoittaja luo keskusteluyhteyden musiikin metafysiikkaan liittyvän ikiaikaisen viisauden ja tieteen modernien tutkimustulosten välille.

Tuloksena on ajatuksia herättävä, stimuloiva kirja äänestä, hiljaisuudesta ja musiikista meissä ja maailmankaikkeudessa.

(teksti kirjan takakannesta)

Katso sisällysluettelo

Kirjaa on saatavana Smiling Starsin kautta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista.
Kehon kieliohashi
– Ohashin itämainen diagnoosi

Atar Kustannus 2008.
Nidottu, 200 sivua.
Käännös Erkki Lehtiranta
ISBN 978-952-99697-2-2
Ovh 32€.


”Ihmiset kysyvät minulta kaiken aikaa, miten tulla onnelliseksi ja miten löytää elämän tarkoitus. Kerron heille, että he seisovat vastaustensa päällä. Elämän salaisuudet on kirjoitettu kehoon.” - Ohashi

Kehon kieli auttaa sinua ymmärtämään, miten fyysiset ominaisuudet paljastavat sisäistä luonnettasi ja todellista itseäsi. Voit Kehon kielen avulla lukea ihmisen terveydentilaa hänen kasvoistaan, käsistään, ihostaan ja ryhdistään. Tämän kirjan jälkeen näet ihmiset ja ympäröivän maailman uusin silmin.

Ohashi tuo asiantuntemuksella ja huumorilla esille, kuinka itämainen tapa lähestyä elämää ja terveyttä poikkeaa länsimaisesta tavasta. Hän selittää itämaisen diagnoosin näennäiset paradoksit kielellä, jota kaikki pystyvät ymmärtämään.

Ohashin itämaisen diagnoosin päämääränä on löytää kehon, mielen ja hengen yhteys. Ohashille ”keho on sielun fyysinen ilmentymä”. Itämainen diagnoosi korostaa, että jokaisella on vahvuuksia ja heikkouksia – ja että heikkouksiin mukautuminen on yhtä tärkeää kuin vahvuuksien käyttäminen.

Wataru Ohashi syntyi vuonna 1944 lähellä Hiroshimaa Japanissa. Hän oli sairaalloinen lapsi, mutta muinaiset japanilaiset parannustekniikat tekivät hänet terveeksi. Aikuisena hän omistautui näiden metodien opettamiselle ja perusti Ohashi-instituutin saavuttuaan 1970-luvun alussa Yhdysvaltoihin.

Tänä päivänä Ohashi on kysytty luennoitsija ja kouluttaja ympäri maailmaa, ja hänen kehittämänsä Ohashiatsu-tekniikka on käytössä Yhdysvaltojen lisäksi monissa Euroopan maissa. Ohashi on kirjoittanut kuusi kirjaa, joista Kehon kieli on klassikko ja käännetty monille kielille.

Kirjaa on saatavana Smiling Starsin kautta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista.