Smiling Stars etusivu
Smiling Stars etusivu
Henkinen astrologia
Kurssit
Kukkauutteet ja tähtieliksiirit
Kurssimatkat
Musiikki
Esseitä ja lehtiartikkeleita
Linkit

Tarot-enkelit ihmiskunnan palveluksessa

Jotkut kertomukset ovat niin erikoisia ja epätodennäköisiä, että niiden sisältöä huomaa pohdiskelevansa yhä uudelleen ja uudelleen. Itselleni tällainen tarina on ollut kertomus tarot-enkeleistä, jotka ovat näkymättömästi läsnä jokaisessa istunnossa - ja kykenevät manipuloimaan kortteja tavalla, joka voi auttaa ihmistä saamaan viisasta apua kipeisiinkin ongelmiin ja ylipäänsä valaistusta elämään.

Olen viime päivinä lukenut ties monettako kertaa Mestari Hilarionin kirjoja "The Nature of Reality" ja "Other Kingdoms", joissa molemmissa puhutaan toisessa ulottuvuudessa elävien olentojen vaikutuksesta tarot-kortteihin.

Mikään kortti ei kuulemma nouse sattumalta pakasta, vaan enkeliolennot varmistavat, että asiakas jolle tulkintaa parhaillaan tehdään saa juuri ne "oikeat" kortit kussakin elämäntilanteessaan.

Hilarionin mukaan korkeamman tason olennot antoivat tarot-pakan ihmiskunnalle jo tuhansia vuosia sitten. Tämän lahjan mukana seurasi lupaus: lahjan antaneet olennot ja ne jotka tulisivat heitä seuraamaan takasivat, että kortit "toimivat" henkisinä opastajina ja tulevaisuuden suuntaviivojen valaisijoina maaplaneetan koko jäljellä olevan syklin ajan.

Siten onnistuneen tarot-istunnon takana ovat erityiset enkelienergiat, jotka minä tahansa ajankohtana kykenevät näkemään tulevaisuuden tapahtumissa kaikkein todennäköisimmät suuntaviivat. Heillä on kyky myös manipuloida kortteja haluamallaan tavalla, jotta tulkitsijalle välittyy korttien symbolikielellä juuri se informaatio, jonka on tarkoituskin välittyä.

Kirjassa "Other Kingdoms" (jota muuten suosittelen lämpimästi kaikille, joita kiinnostaa fyysisen näkömme ulkopuolisilta alueilta löytyvät rikkaat maailmat) Hilarionin kanavoija, kanadalainen liikemies Maurice B. Cooke ja hänen selvänäköinen vaimonsa Christine haastattelevat erästä tarot-enkeliä. Seuraavassa jonkinlainen kooste tästä kieltämättä epätavallisesta haastattelusta.

Tarot-enkeleitä on yhteensä n. 500, ja he kaikki ovat uhrautuneet palvelemaan ihmiskuntaa ja samalla myös sovittamaan omaa karmaansa, joka syntyi kyseisen enkeliryhmän "lankeemuksessa" ja kääntyessä pois Luojan lakien noudattamisesta. Rikkeet eivät kuitenkaan kuuluneet kaikkein pahimpiin, ja nämä enkelit saivat mahdollisuuden sovittaa tekonsa ottamalla hoitaakseen tietyn erikoispalvelun ihmiskuntaa kohtaan, palvelun joka kohottaisi jollain tavoin ihmisiä ja auttaisi puolestaan enkeleitä kompensoimaan oman erehdyksensä.

Tarot-enkelit eivät saa - toisin kuin esimerkiksi suojelusenkelimme - esiintyä lainkaan siivekkäässä muodossa, mikä on merkki tästä aiemmasta "lankeemuksesta". He ovat "Other Kingdoms" -kirjan mukaan myös jonkin verran muita enkeleitä lyhyempiä.

Tarot-enkelit saavat signaalin heti, kun tarot-pakkaa liikutellaan. Heidän kykynsä manipuloida kortteja perustuu siihen, että he itse operoivat korkeammalta tasolta, neljännestä ulottuvuudesta, käsin ja kykenevät sieltä vaikuttamaan valintoihin tavalla, jota ihminen ei pysty huomaamaan.

Tarot-enkelit konsultoivat sessioissa kunkin asiakkaan henkistä opasta. Tähän perustuu myös se, että he eivät voi aina antaa tiettyä informaatiota. Enkelit eivät koskaan anna tahallaan väärää vastausta; korkeintaan he voivat jättää pakan manipuloimatta ja olla inspiroimatta tulkitsijaa.

Paras tapa kehittää tulkitsijankykyjä tarot-korttien parissa on oman intuition kehittäminen, EI erilaisten kirjojen antamien tulkintamallien orjallinen noudattaminen. Tämä sama pätee tietysti myös esimerkiksi astrologiaan, kirologiaan ja muihin vastaaviin tulkintatraditioihin. Tarot-enkelit haluavat mielellään käyttää kunkin tulkitsijan mielen rikasta symbolivarastoa ja kokevat erilaisten tekstikirjojen kapeat, kaavamaiset määritelmät hyvin rajoittavina.

Ylivoimaisesti paras tapa käyttää kortteja on ongelmien taustojen tutkiminen ja korkeammilta tasoilta saapuvan yleisen ohjauksen etsiminen. Pelkästään tulevaisuuteen kohdistuva uteliaisuuden tyydyttäminen ruokkii usein vain sensaatiohakuisuutta ja jännityksentäyteistä uteliaisuutta. Tarkan ja täsmällisen tiedon saaminen tulevasta on lisäksi hyvin vaikeaa, koska tulevaisuus on aina jatkuvassa muutosvirrassa - me vaikutamme siihen kaiken aikaa omilla ajatuksillamme, päätöksillämme ja teoillamme.

Useimmat tarot-tulkitsijat parantavat tuloksiaan lukemalla pienen rukouksen ennen tulkintaa ja pyytämällä, että olisivat avoinna korteista vastaavien tarot-enkeleiden vaikutuksille. Paras tapa säilyttää tarot-pakka on pitää se aina samassa paikassa ja niin, että Suuri Arkana ja Pieni Arkana erotellaan toisistaan säilytyksen ajaksi.

Erkki Lehtiranta


Julkaistu Uusi Safiiri-lehdessä 2/98

Kirjallisuutta:

  • Hilarion (1979) The Nature of Reality. Marcus Books.
  • Hilarion (1981) Other Kingdoms. Marcus Books.


© Erkki Lehtiranta. Kaikki oikeudet pidätetään. Osittainenkin lainaaminen ilman tekijän kirjallista lupaa kielletty tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti.