Kurssista sanottua:

  • "Vuosikausia olen näitä ympyröitä katsellut enkä ole ymmärtänyt niistä mitään, mutta Erkin kurssin käytyäni merkit, huoneet, planeetat ja aspektit alkoivat jotenkin elää karttaympyrällä ja kertoa tarinaa, jota en ollut aikaisemmin ymmärtänyt. Nyt olen uskaltautunut tekemään tulkintoja jo toisillekin. Voin suositella Erkin kurssia lämpimästi, hän lähtee rakentamaan kokonaisuutta kivijalasta lähtien ja mukana on ollut helppo pysyä. Kiitos!"
    - Kurssilainen S Tampereelta

  • "Erkin Henkisen astrologian kurssi antoi elämääni todella paljon. Enpä tiennyt ensimmäiseen tapaamiseen lähtiessäni, mitä oivalluksia tulisin kokemaan. Opin enemmän itsestäni ja elämäni tarkoituksesta ja nyt osaan auttaa toisiakin näkemään saman. Olin aivan vasta-alkaja aloittaessani kurssin ja nyt tunnen, että Erkki on johdattanut minut alkuun aivan uudella tiellä. Suosittelen tätä kurssia todella lämpimästi kaikille, joita astrologia vähänkin kiinnostaa!"
    - Kurssilainen A Tampereelta

  • "Kiitokset mahdollisuudesta kerrata astrokoulutusohjelman eri osioita. Olen saanut runsaasti uutta valaistusta omaan karttaani ja lasteni karttoihin erityisesti Saturnuksen aspektien kautta. Minulle on ollut helpompi ymmärtää oman elämäni tapahtumia ja uskon, että voin olla paremmin myös lasteni tukena uusien näkökulmien avauduttua. Enää ei tarvitse ihmetellä samaa asiaa ja olla ikään kuin samassa jumissa kiinni. Uusiutunut lähestymistapa myös muiden kaukaisempien planeettojen käsittelyssä on antanut minulle arvokasta tietoa, jota en ole muualta saanut. Tapaamisiin tähtien alla!"
    - Kertaajakurssilainen T Tampereelta